onsdag 28 november 2012

Skit dag = Skit onsdag

Nu har jag suttit och skrivit på den här skit praktikuppgiften jätte länge! Den blir aldrig klar, vilket kanske inte är så konstigt eftersom jag vill att den ska bli så bra som möjligt! Klart man vill få högsta betyg men det är svårt när man har 70 andra grejer att tänka på och dem ploppar alltid upp i mitt huvud när jag har som bäst flyt.. Nu måste jag sluta och gå och lägga mig för det ska upp tidigt imorgon till skolan. Skit skolan alltså!

tisdag 27 november 2012

Regnig tisdag

Nu sitter jag i skolan och skriver på min praktikuppgift. Det har tagit sån himla lång tid och det känns som att jag aldrig blir klar... Man tappar så lätt fokus och börjar göra något annat. Som att t.ex. blogga. Men tur för er som läser att jag uppdaterar oftare ;) Idag ska jag in till stan för att köpa ett par skor och försöka hitta lite julklappar. Vill inte springa runt sen i slutet av december och stressa med klappar. Sen kanske det blir fika med pojkvännen. Man måste självklart mysa till det lite på en sådan här tråkig tisdag. Trist och regnigt väder men hoppas på att snön kommer snart så man kan ta sköna promenader ute i den härliga snön! :) Vi hörs! Kraaaaam

måndag 26 november 2012

26 now

Nu sitter jag här i skolan med pucko Louise bredvid mig.Vi börjar snart lektionen så måste dra men skirver senare ikväll Ciao!!!!

torsdag 18 oktober 2012

En vanlig torsdag är att sluta 20 i 12

Det här är jag just nu. Sitter hemma hos le boyfriend och försöker få lite läxor gjorde men har fastnat med att spela ett spel som heter "Subway surfers". Om ni inte har testat det så gör det inte heller för det är beroende framkallande! :o Nu har jag fastnat vid massa bloggar fast jag egentligen bara skulle logga in på mailen. Det här med "jag ska bara" börjar bli en standard fras för mig fast jag är 17 år... Blir lite trött på mig själv men så länge jag klarar skolan är det lugnt, anser jag ;) Nej, nu har jag uppdaterat lite men kommer nog inte tillbaka på ett bra tag. Over and out!

fredag 28 september 2012

TJA!

Jag och Louise chillar i skolan, coola? VI VET!!!Godmorgon kära läsare! Satte mig precis i skolan och sa börja lektionen. Men bloggar lite först för eran skull ;) Idag kommer bli en seg dag.. men sen blir det hem för idag är det tacokvääääääääll :D

måndag 17 september 2012

Måndag

Hej alla läsare. Idag är det måndag och om ni inte redan visste det så ska jag berätta att jag H.A.T.A.R måndagar! Sitter och har kommunikation och det går super trögt. Nu måste jag återvända men vi hörs senare ikväll :)

torsdag 13 september 2012

Torsdag och sjuk

Hej alla mysiga läsare. Idag är jag hemma från skolan. Har typ vart sjuk i 5 dagar nu men ändå pallrat mitt feta arsle till skolan men nu kände jag att det fick vara nog. Vara hemma och vila upp sig lite så man kan gå imorgon. Jobbar dock hemifrån så missar inte så jätte mycket. Har även smittat bästis så hon är också hemma idag och snörvlar :( Har precis ätit frukost och kollat lite på tv men nu blir det att sätta igång med plugget. Är hos pojkvännen (som jag vart i 2 veckor snart) men ska hem idag. Behöver snacka lite allvar med farsgubben min ;) Ni får ha en as bra dag och så hörs vi!

Blir tyvärr ingen bil för har ingen bild på lager...

fredag 7 september 2012

Fredag :D

Försöker mig på ett tidsinställt inlägg men fattar mig inte på tiderna så vi får hoppas på det bästa :) Idag är det FREDAG!!! Längtar till helgen så man bara kan ta det lugnt. Ska i för sig jobba imorgon men det kommer säkert gå som på räls :) Nu får ni alla andra ha en super trevligt fredag och partaja eller umgås med nära och kära eller vad ni nu brukar göra :) Hejsvejs

Fredag morgon

Sitter i skolan och har håltimme i typ 2 timmar. Suger! Hinner dock skriva lite på en läxa vi fick idag :) Måste nu återgå till mitt pluggande så. Ciao!
Lägger kanske in ett inlägg innan jag stänger ner :*

fredag 31 augusti 2012

Godmorgon

Hej alla läsare. Jag heter Johanna och är 17 år. Går på rönninge gymnasium, program - barn och fritid. Har precis haft lektion men nu sitter vi kvar med datorerna och min lärare har hjälpt mig att starta den här bloggen. Det ska bli roligt att börja blogga men förvänta er inte för mycket för jag har ett fullspäckat liv! Kanske kommer ett inlägg snart igen :) Kram Johanna