fredag 28 september 2012

TJA!

Jag och Louise chillar i skolan, coola? VI VET!!!Godmorgon kära läsare! Satte mig precis i skolan och sa börja lektionen. Men bloggar lite först för eran skull ;) Idag kommer bli en seg dag.. men sen blir det hem för idag är det tacokvääääääääll :D

måndag 17 september 2012

Måndag

Hej alla läsare. Idag är det måndag och om ni inte redan visste det så ska jag berätta att jag H.A.T.A.R måndagar! Sitter och har kommunikation och det går super trögt. Nu måste jag återvända men vi hörs senare ikväll :)

torsdag 13 september 2012

Torsdag och sjuk

Hej alla mysiga läsare. Idag är jag hemma från skolan. Har typ vart sjuk i 5 dagar nu men ändå pallrat mitt feta arsle till skolan men nu kände jag att det fick vara nog. Vara hemma och vila upp sig lite så man kan gå imorgon. Jobbar dock hemifrån så missar inte så jätte mycket. Har även smittat bästis så hon är också hemma idag och snörvlar :( Har precis ätit frukost och kollat lite på tv men nu blir det att sätta igång med plugget. Är hos pojkvännen (som jag vart i 2 veckor snart) men ska hem idag. Behöver snacka lite allvar med farsgubben min ;) Ni får ha en as bra dag och så hörs vi!

Blir tyvärr ingen bil för har ingen bild på lager...

fredag 7 september 2012

Fredag :D

Försöker mig på ett tidsinställt inlägg men fattar mig inte på tiderna så vi får hoppas på det bästa :) Idag är det FREDAG!!! Längtar till helgen så man bara kan ta det lugnt. Ska i för sig jobba imorgon men det kommer säkert gå som på räls :) Nu får ni alla andra ha en super trevligt fredag och partaja eller umgås med nära och kära eller vad ni nu brukar göra :) Hejsvejs

Fredag morgon

Sitter i skolan och har håltimme i typ 2 timmar. Suger! Hinner dock skriva lite på en läxa vi fick idag :) Måste nu återgå till mitt pluggande så. Ciao!
Lägger kanske in ett inlägg innan jag stänger ner :*