onsdag 28 november 2012

Skit dag = Skit onsdag

Nu har jag suttit och skrivit på den här skit praktikuppgiften jätte länge! Den blir aldrig klar, vilket kanske inte är så konstigt eftersom jag vill att den ska bli så bra som möjligt! Klart man vill få högsta betyg men det är svårt när man har 70 andra grejer att tänka på och dem ploppar alltid upp i mitt huvud när jag har som bäst flyt.. Nu måste jag sluta och gå och lägga mig för det ska upp tidigt imorgon till skolan. Skit skolan alltså!

tisdag 27 november 2012

Regnig tisdag

Nu sitter jag i skolan och skriver på min praktikuppgift. Det har tagit sån himla lång tid och det känns som att jag aldrig blir klar... Man tappar så lätt fokus och börjar göra något annat. Som att t.ex. blogga. Men tur för er som läser att jag uppdaterar oftare ;) Idag ska jag in till stan för att köpa ett par skor och försöka hitta lite julklappar. Vill inte springa runt sen i slutet av december och stressa med klappar. Sen kanske det blir fika med pojkvännen. Man måste självklart mysa till det lite på en sådan här tråkig tisdag. Trist och regnigt väder men hoppas på att snön kommer snart så man kan ta sköna promenader ute i den härliga snön! :) Vi hörs! Kraaaaam

måndag 26 november 2012

26 now

Nu sitter jag här i skolan med pucko Louise bredvid mig.Vi börjar snart lektionen så måste dra men skirver senare ikväll Ciao!!!!